Svatý Jan pod Skalou je místo, které jsme si vybrali pro naši svatbu. Po celou dobu příprav jsme komunikovali s milou a ochotnou manažerkou, paní Bulgakovou. Všechna naše přání trpělivě vyslechla a vždy se nám snažila vyjít vstříc.
Je opravdu skvělé, když můžete spolupracovat s lidmi, kteří dělají svou práci dobře a rádi!
To pak nic není nemožné a vše se dá zařídit. Paní Bulgaková velmi dobře pochopila naše potřeby a udělala maximum pro jejich naplnění. Jsme nároční klienti a tak takový přístup umíme dobře ocenit. Někdy stačilo jen pomyslet, že něco potřebuji, a v tu ránu bylo splněno. :) I díky této péči jsem si svatební den i jeho přípravy velmi užila.
I místní kuchař se překonával.
Opět jsme kombinovali několik různých speciálních požadavků – já kombinuji bezlepkovou a nízkohistaminovou stravu s několika potravinovými alergiemi, můj syn je na bezlepkové a bezmléčné stravě a kromě toho s námi cestovala ještě má svědkyně, která je bezlepková veganka.
Nic z toho nebyl problém a všichni jsme si dobře pochutnali.
Pouze bezlepkové pečivo jsme si dovezli vlastní, jinak nám hotel ve všem vyšel vstříc. Cuketovo-dýňové špagety byly prostě luxusní!
Díky za veškerou péči a těším se, že na výročí se v hotelu zase zastavíme a připomeneme si krásné chvíle u dobrého jídla.
Mrkněte na www.hotelobecnaskola.cz
E-BOOK VÝŽIVA PŘI LÉČBĚ ATOPICKÉHO EKZÉMU
ANEB JAK SE PROJÍST KE ZDRAVÍ VE 4 PROMYŠLENÝCH KROCÍCH
|
- Podrobnosti
- Kategorie: Kam na jídlo
- Zveřejněno: 9. květen 2017