O metodě Cesta jsem slyšela už dávno, ale nijak mě v té době neoslovila. Zhruba před rokem mi ji ale nezávisle na sobě doporučily tři kamarádky a jedna mi dokonce půjčila knihu. Když jsem knihu dočetla, hned jsem se rozhodla, že to zkusím...

Číst dál...

Limbický otisk je něco jako náš základní operační program. Řídí naše chování a reakce ve všech životních situacích. Při každém novém rozhodování a v každém novém projektu vycházíme ze svého limbického otisku. Proto děláme stále dokola ty stejné chyby a vypadá to, že se nedokážeme poučit. Proto třeba stále znovu vyhledáváme nefunkční partnerství, přestože nás to zraňuje. Limbický otisk je zkrátka velmi silné naprogramování, které nás táhne k tomu, co jsme si otiskli jako „lásku“.

Číst dál...

Při konzultacích se mnou sdílíte mnohá hluboká osobní traumata. Objevování vnitřních příčin ekzému je velice intimní a náročná cesta: Chce to hodně odvahy, najít a otevřít ve svém podvědomí skříň plnou strašáků. Abych Vám poděkovala za důvěru a pomohla najít odvahu jít dál, rozhodla jsem se sdílet i něco ze své vnitřní skříně – skříně plné strašáků minulých generací.

Číst dál...