Tuhle kavárnu jsme objevili zcela náhodou – jeli jsme nakoupit na trh na náměstí Jiřího z Poděbrad a nutně jsme potřebovali na toaletu. :D Takže jsem zaparkovala, zapadli jsme do první kavárny, pěkně jsme poprosili… Hned naproti dveřím čekal nastražený herní koutek pro děti. Syn se okamžitě vrhl na místní autíčka, takže mi bylo jasné, že ho hned tak neodtrhnu, ani když už původní potřeba byla vykonána. I začala jsem se rozhlížet po kavárně… Milá paní za barem se mě zeptala, jestli si něco dáme. Vysvětlila jsem jí, že bychom si dali moc rádi, ale že s námi je to složité – potřebujeme jídlo bez lepku, bez vajec, bez mléka…

„To není žádný problém,“ prohlásila ta dáma. 

Číst dál...

Do této restaurace mě přivedly společenské povinnosti. Slavili jsme v rodině promoci a po slavnostním obřadu byl naplánovaný rodinný oběd. Hledala jsem tedy místo v rozumné vzdálenosti od pražského Karolina, kde bychom se mohli najíst ve větším počtu a kde by i v obědové špičce zvládli vyjít vstříc náročným požadavkům speciální diety.

Číst dál...

Do tohoto příjemného penzionu mě zavedly pracovní povinnosti. Spolu s dalšími 60 kolegy jsem se zúčastnila intenzivního víkendového školení, které probíhalo právě v tomto hotelu. Měli jsme opravdu nabitý program, proto vám bohužel nemohu napsat nic o tom, co se nabízí k vidění v okolí.

Číst dál...

Svatý Jan pod Skalou je místo, které jsme si vybrali pro naši svatbu. Po celou dobu příprav jsme komunikovali s milou a ochotnou manažerkou, paní Bulgakovou. Všechna naše přání trpělivě vyslechla a vždy se nám snažila vyjít vstříc.

Číst dál...

Lesní plovárna obklopená šuměním stromů. Chatičky, společné ohniště, ale i komfortní bungalovy. Dětské hřiště a skákací hrad. Venkovní koupaliště s průzračnou horskou vodou. Dovolená. :) 

Číst dál...