Před časem jsme se přestěhovali do nového bytu na Ládví. A spolu se stěhováním vyvstala i otázka, kam budeme v nové lokalitě chodit na jídlo. Člověk si občas rád vyrazí, ale nechtěli jsme kvůli večeři jezdit přes půlku Prahy. Zelený Dvůr jsme objevili až na čtvrtý pokus.
- Podrobnosti
- Kategorie: Kam na jídlo
- Zveřejněno: 4. duben 2017
Dostala jsem nádhernou zpětnou vazbu od jedné klientky:
"Hanko, nejraději bych vás objala za podporu a pozitivní zprávy. Pracuji hodně na sobě a baví mě to. Díky Vám, zelenáčům, miminku... Prostě chci žít... Zdravě žít... Díky je zatím málo!!!"
Požádala jsem paní Blanku, aby pro vás sepsala svůj příběh, tady je:
- Podrobnosti
- Kategorie: Vaše příběhy
- Zveřejněno: 17. únor 2017
Zdá se, že pro většinu z vás je bezlepkové pečení velký oříšek – měla jsem to na začátku úplně stejně. Když jsem ze začátku zkoušela dělat bezlepkové pečivo z kypřícího prášku, bylo to sice poměrně dobré, ale rychle to tvrdlo a z houstiček byla brzo hromada drobků.
- Podrobnosti
- Kategorie: Recepty
- Zveřejněno: 24. leden 2017
Musím se přiznat, že tohle už byla pro mě trochu výzva. Posunout se od klasického lineckého ke špaldovým sušenkám bez cukru byl první krok. Ale bezlepkové, bezvaječné, bezmléčné a bezcukrové sváteční pečivo, toho jsem se dlouho obávala. Proto jsem si na pomoc s vytvářením tohoto receptu vzala svou velmi dobrou kamarádku Sylvii Gaarovou.
- Podrobnosti
- Kategorie: Recepty
- Zveřejněno: 16. prosinec 2016
Za pár dnů to bude rok, co nám vstoupil do života náš báječnej okatej Jeremiáš, a protože to byl rok krásný, ale také dost náročný a místy hodně bolestný, nedá mi to a musím bilancovat. Po naprosto bezproblémovém těhotenství a porodu přišel na svět zdravej klučina. Až na rotavirovou infekci, kterou si malej přivezl z porodnice a kterou zdárně překonal, jej zpočátku nic netrápilo.
- Podrobnosti
- Kategorie: Vaše příběhy
- Zveřejněno: 11. listopad 2016