|
Do tohoto příjemného penzionu mě zavedly pracovní povinnosti. Spolu s dalšími 60 kolegy jsem se zúčastnila intenzivního víkendového školení, které probíhalo právě v tomto hotelu. Měli jsme opravdu nabitý program, proto vám bohužel nemohu napsat nic o tom, co se nabízí k vidění v okolí. |
- Podrobnosti
- Kategorie: Kam na jídlo
- Zveřejněno: 9. červenec 2017
Přemnožení kvasinek popřípadě plísní je jednou z velmi častých příčin ekzému. Diagnostika plísňových onemocnění je v našich končinách poměrně obtížná, zato je na internetu k dispozici velká spousta rad a návodů. Mnohdy jde o mýty a polopravdy, proto se v tomto článku pokusím shrnout ty nejdůležitější informace z hlediska plísňových infekcí a ekzémů, abych vám pomohla se v tom trochu lépe zorientovat.
- Podrobnosti
- Kategorie: Hlavní články
- Zveřejněno: 26. červen 2017
Atopickým ekzémem jsem trpěla od dětství. Svědící místa pod koleny, v loketních jamkách, na rukou a někdy v obličeji jsem znala velmi důvěrně. Stejně jako stav, který nastal po namazání kortikoidní mastí – následovala vždy úleva, rádoby „zmizení“ ekzémem postižených míst.
- Podrobnosti
- Kategorie: Vaše příběhy
- Zveřejněno: 23. červen 2017
Trápí vás ekzém, nebo máte doma možná atopické dítě. Načetli jste si články, možná jste si stáhli i ebooky. Říkám si, jestli vám ze všech těch informací tak trochu nejde hlava kolem. Pokud jsme něco celý život dělali nějak, je vždy těžké to změnit, i když máme sebelepší důvod. Žádná změna není snadná, proto se vyplatí jít na věc krok po kroku.
- Podrobnosti
- Kategorie: Hlavní články
- Zveřejněno: 11. červen 2017
V článku o příčinách atopického ekzému jsem vám odkryla, co všechno může být za tím, že trpíme atopickým ekzémem. Zjistili jsme, že ekzém je multifaktoriální onemocnění a zasahuje naši bytost na všech úrovních.
Miluji minimaxová řešení, tedy taková řešení, která při minimálním úsilí přináší maximální užitek. Proto bych vám v tomto článku chtěla přiblížit, jak zelené potraviny ječmen a chlorella řeší různé příčiny atopického ekzému.
- Podrobnosti
- Kategorie: Zelené potraviny
- Zveřejněno: 5. červen 2017